Tempel

I 2019 blev det gamle forsamlingshus købt af Thai og Phung som omdannede forsamlingshuset til en buddhistisk forening, som i udgangspunktet var til fritids interesse. Thai og Phung kommer fra Vietnam og har boet i Danmark i over 33 år. Til daglig bor de i Odense N sammen med deres 3 børn. Deres ønske med at omdanne forsamlingshuset til et tempel var at dele ud af deres viden om en bedre balance i sin krop og sind ved meditation og fordelene ved at være vegetar.

I dag er der ca. 50 medlemmer, som har fælles meditation og hygge een gang om måneden. Alle er velkommen til at komme og være med, hvis blot man giver besked først. Mest for en bedre planlægning. Har man lyst til at tage kage eller andet med til fællesspisningen er man mere end velkommen. De ejer også Vina Akkupresur klinik, hvor man kan bestille tid her i Allested-Vejle. For mere info se her.

Templet hedder Hung An Temple der betyder fredelig tempel. Statuen udeforan templet er en bodhisattva. Bodhisattvaere er en slags rådgivere for den almindelige buddhist.