Event gruppen

Eventgruppen blev startet af områdets frivillige iværksætter-sjæl nr. 1. Torben Christensen. Med vores nye fritidscenter var opgaven at få nogle arrangementer ind i bygningen. Tanken var at gruppen skulle bestå af borgere der ikke allerede havde engageret sig frivilligt i andre foreninger i området. I februar 2012 kunne gruppen holde det stiftende møde, hvor den første Eventgruppe ser dagens lys. Ikke noget med generalforsamling eller årsmøde, nej bare som en gruppe Allested-Vejle borgere, der har lyst til, at der skal ske noget i byen. Lige pt er vi fire i Eventgruppen. Har du lyst til at være med, så ring til Mathias Dyhr på tlf. 29834071.

Der er altid plads til én mere.

Eventgruppen har bl.a. arrangeret følgende input.

Foredrag

Fastelavnsfest

”Børnefødselsdage

Formiddagsidræt

Juletræsfest

Bamsejagt

Børnediskoteker

”Børnefødselsdage er et tilbud til børnefamilier der ønsker at holde fødselsdag uden for hjemmet, og hvor fødselsdagsfesten for klassekammeraterne skal være anderledes. Det koster 500 kr. at holde fødselsdagen i hallen. Dertil kommer tilkøb ah lille eller stor hoppeborg på 150- 250 kr. Mad skal selv have mad med.

Formiddagsidræt er et ugeligt indslag i fritidscenteret, hvor alle er velkommen til at deltage. Det er hver onsdag fra klokken 10-12. Prisen er 10 kr. pr. gang for at kunne spille badminton, bordtennis, minitennis, håndhold, fodbold, hockey eller basket.

Hvis man vil det kan man for 20 kr. komme en tur i fitnesscentret.

Fastelavnsfesten er for alle der vil ned og slå katten af tønden. Børn, unge som voksne. Alle er velkomne.

Juletræsfesten ligger hvert år i december. Det foregår ligesom de andre indendørs arrangementer i Allested-Vejle fritdscenter. Hvis vejret tillader det, starter vi med hestevogn fra Dagli’ Brugsen op til hallen. Julemanden vil blive kørt i vognen, mens alle går efter i et optog. I hallen er der tegnekonkurrence, æbleskiver og det store juletræ vi danser om.

I april 2020 startede vi i forbindelse med nedlukning af landet, en ny ting. Der var bamsejagt i byen. Vi kigger mere på muligheden for at lave flere arrangementer udendørs i byen fremover.

Vores foredrag har ligget stille, men får vi muligheden, vil vi kigge på at starte det op igen.

Vores diskoteker holder vi 1 gang om året, i september. Alle fra 1-6. klasse.

Mere information findes på vores hjemmeside: www.eventgruppenallestedvejle.dk

For mere information kontakt Mathias på tlf. 29834071.