Blomstrende Landsby

Blomstrende Landsby er et program der skal sikre en blomstrende fremdrift i netop den retning som områdets borgere har mulighed, ressourcer og lyst til. Med andre ord, så der det borgerne der valgfrit og i fællesskab skal forholde sig til hvordan det er at bo og leve i Allested-Vejle.

Allested-Vejle Lokalråd besluttede at være en del af denne udvikling for at overholde lokalrådets vedtægter, hvor arbejdsopgaverne bl.a. er at sikre Allested-Vejles ånd, lave PR af området, samt arbejde for et fortsat værdifuldt lokalområde som bosætning. Der er flag placeret i Allested-Vejle og Radby der fortæller, at det område man nu befinder sig i er en del af en lille eksklusiv klub, der tør skabe debat omkring hvorfor vores område er værd at bosætte sig i, samt hvordan området fastholder og tiltrækker nye borgere.

For mere information omkring udviklingsprojektet Blomstrende Landsby se her.

Ansøgningen kan læses her: Ansøgning til Blomstrende Landsby.

Lokalrådet er med starten af 2015 gået i gang med arbejdet med Blomst 2. Det første af de 4  temaer vi skal arbejde med er værdibegrebet “imødekommenhed”. Dette arbejde forventer vi færdigt i løbet af foråret 2015. En del af arbejdet med Blomst 2 er en udviklingsplan for området der skal strække sig de næste 20-30 år.

Vil man på rundtur i området er der her en beskrivelse af hvad man kan se samt lidt historie der hører til de forskellige veje og områder. På tur gennem Allested-Vejle området