Eventgruppen

Eventgruppen blev startet af områdets frivillige iværksætter-sjæl nr. 1. Torben Christensen. Med vores nye fritidscenter var opgaven at få nogle arrangementer ind i bygningen. Tanken var at gruppen skulle bestå af borgere der ikke allerede havde engageret sig frivilligt i andre foreninger i området. I februar 2012 kunne gruppen holde det stiftende møde, hvor den første Eventgruppe ser dagens lys. Ikke noget med generalforsamling eller årsmøde, nej bare som en gruppe Allested-Vejle borgere, der har lyst til, at der skal ske noget i byen. Der er altid plads til én mere.

Eventgruppen har bl.a. arrangeret følgende input.

Foredrag

J-dagen

Fastelavnsfest

”Børnefødselsdag med power”

Formiddagsidræt

”Børnefødselsdag med power” er til tilbud til børnefamilier der ønsker at holde fødselsdag uden for hjemmet, og hvor fødselsdagsfesten for klassekammeraterne skal være anderledes. Der findes to pakker man kan vælge imellem. Den lille pakke på 3½ time koster 65 kr. pr. deltager. Den store pakke på 3½ time koster 85 kr. pr. deltager. Der er forskel i serveringen i de to pakker, men underholdningsmæssigt er de to pakker ens. Alt det udstyr som fritidscenteret er i besiddelse af vil blive taget ud til fuld underholdning for børnene.

Formiddagsidræt er et ugeligt indslag i fritidscenteret, hvor alle er velkommen til at deltage. Det er hver onsdag fra klokken 9.30 til klokken 12. Prisen er 10 kr. pr. gang for at kunne spille badminton, bordtennis, minitennis, håndhold, fodbold, hockey eller basket. Hvis der er nogle under 15 år kan airtracken rulles ud. Hvis man vil det kan man for 20 kr. komme en tur i fitnesscentret eller spille en gang squash.

For mere information se her, eller kontakt Eventgruppen i formularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

captcha

Indtast tegnene ovenfor i boksen nedenunder