Andre informationer

En af de første opgaver lokalrådet udførte var at få en lokal kunstner, Lone Dupont, til at udarbejde et logo til brug for Allested-Vejle området. Logoet symboliserer mennesker, sammenhold, børn, kærlighed og nærmiljø, men kan også symbolisere de to sammenvoksende byer, Allested og Vejle. Logoet kan ses nederst på alle siderne sammen med logoet fra Blomstrende Landsby, der viser at Allested-Vejle området er optaget på niveau 1. Det er også en lokal kunstner, Niels Lund, der har tegnet forsiden til folderen til vores spor i området, som kan ses på Spor i Landskabets hjemmeside.

I efteråret 2009 blev der arbejdet for at få fiberforbindelse i Radby, både fra lokale ildsjæle og EnergiFyn. Der blev sendt informations foldere ud, og efter at EnergiFyn havde undersøgt tilmeldingsprocenten gik projektet videre til næste step, nemlig gravearbejdet, som fandt sted i februar 2010. Siden da har det været muligt at få fiberforbindelse på Fangelvej og Søbyvej. I løbet af vinteren 2014 er der blevet arbejdet på fiber forbindelse til Gl. Allested og det vil blive gravet ned i foråret 2016. Der vil samtidigt også komme fiber forbindelse til Spurvelunden. Hvis man er i tvivl om hvorvidt ens ejendom kan få fiberforbindelse kan man undersøge det på EnergiFyns hjemmeside.

Rutebus 111 hos Fynbus kører igennem både Allested-Vejle og Radby. 111’s køreplan kan ses her.

I Allested-Vejle har vi én person der brænder for vejret i netop vores område, og har sin egen vejrstation. Denne vejrstation leverer data til både DMI og TV2 vejret. For at se vejret i Allested-Vejle området se her. Andre private vejrstationer i Danmark kan man se her.

I området har vi 4 hjertestarter, de to af dem er registeret på kortet over hjertestarter i Danmark. Det er vandværket i byen som er de glade giver til byen. For mere info se her.