Lokal- og bæredygtighedskonference lørdag den 25. jan 2019

VIL DU GERNE VIDE MERE OM BÆREDYGTIGHED OG LOKALSAMFUND?  OG TILEGNE DIG VÆRKTØJER TIL SELV AT SKABE BÆREDYGTIG FORANDRING I DIT LOKALOMRÅDE?

Så kom til landdistriktskonference på Tøjstrup Gods lørdag d. 2. november 2019. Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer hermed lokalrådene og borgere i kommunen til at komme til en temadag om bæredygtighed og lokalsamfund. Her vil vi se på hvordan vi kan arbejde med at få mere bæredygtighed ind i vores hverdag i lokalområdet og i landdistrikterne. Med oplæg omkring kommunens landsbyudviklingsprojekt ”Fremtidens Landsby”, klima- og bæredygtighedssociologi, samt FN’s Verdensmål i en dansk, lokal kontekst, vil dagen byde på en bred indflyvning på begreberne omkring bæredygtig forandring – og til sidst lande i en række lokale spor ved en inspirationsmesse med konkrete projekter og praksisser, der giver inspiration og værktøjer til lokal handlen i dit område. Da konferencen har et begrænset antal deltagerpladser og er med forplejning, er tilmelding nødvendig og efter først til mølle-princippet.

Arrangementet henvender sig til kommunens borgere og lokalråd, unge som gamle, frivillige, tilflyttere og andre, der ønsker at få inspiration og redskaber til at skabe bæredygtig forandring i deres lokalområde. Meld dig enten til via dit lokalråd eller herunder. Deltagergebyr: 75 kr. Tilmelding senest d. 28. oktober til: Jens Westerskov Andersen på: jewea@fmk.dk eller tlf. 7253 8087 eller Jens Peter Jacobsen på: jepja@fmk.dk eller tlf.  7253 2074

Dette indlæg blev udgivet i Lokalrådet. Bogmærk permalinket.